Onko sinulla kysyttävää? Täältä löydät vastaukset useimmin kysytyimpiin kysymyksiin. 

Voit myös laittaa viestin osoitteeseen [email protected], tai käyttää palautelomaketta “Tietoa” osiosta. 

 

Mitä Kaikkiliikunta.fi maksaa käyttäjille?

Kaikkiliikunta.fi sivustolla on ilmaista ja suotavaakin selata erilaisia liikuntapalveluita. 

 

Mitä tarkoittaa liikunnantuottajan tarjoama ilmainen näytetunti? Onko se aina ilmainen? 

Liikunnantuottaja voi tarjota ilmaisen näyte- / tutustumistunnin palveluistaan. Oli kyseessä sitten yksilöohjaus tai ryhmäliikunnan palvelu, ilmainen näytetunti on nimensä mukaisesti kävijälle ilmainen. Näytetuntia varten tulee monesti kuitenkin antaa perustietoja liikunnantuottajalle, ja sillä varmistetaan vain, että näytetunnit ovat ensikertalaisille. 

 

Miksi en voi varata tarkkaa aikaa näytetunnille, vaan joudun valita aamun, päivän tai illan osalta?

Näytetunti toimii pyyntönä liikunnantuottajalle, ja liikunnantuottaja on sinuun varauksen jälkeen yhteydessä sopiakseen tarkan ajan ja paikan näytetunnille. Samalla hän kertoo, kuinka valmistautua tunnille. Liikunnantuottaja saa välittömästi viestin sähköpostiinsa, kun teet varauksen, joten yhteydenottoa ei tarvitse odotella viikkokaupalla. 

 

Mitä jos liikunnantuottaja ei tarjoa ilmaista näytetuntia? 

Useasti tarjolla on myös muita vaihtoehtoja, jotka lukevat palvelunkuvauksessa. Näitä saattavat olla esimerkiksi ensikertaisille edulliseen hintaan tutustumiskortit tai hyvin edullisesti näytetunti. Kannattaa kysyä tuottajalta, sillä se selviää! 

 

Miten voin olla varma, että liikunnantuottaja on juuri se kuka väittää olevansa?

Kaikki liikunnantuottajat ovat rekisteröityneitä käyttäjiä, ja ovat tehneet sähköpostivarmistuksen palveluun. Lisäksi käytämme sivuillamme Captcha teknologiaa, joka poistaa bottien mahdollisuuden. 

 

En löydä hausta enää samaa toimijaa, joka oli aiemmin sivustolla / mielestäni haku ei toimi! 

Muista aina nollata (esim. “valitse tavoitteesi”, “valitse kaupunki”) haku, ennen kuin kokeilet uutta hakua. Esimerkiksi, jos olet yrittänyt alkuun hakea yksilövalmennusta tietyllä tavoitteella tietyllä paikkakunnalla (Liikkuuvuusharjoittelu, Helsinki) ja siirrytkin ryhmässä liikkumisen hakuun, voi olla että taustalla olevan yksilövalmennuksen haun vuoksi,  ryhmäliikunnanhaku ei anna juurikaan tuloksia. 

Tarkista siis aina, mitä suodattimia sinulla on haussa päällä! 

 

Mihin kaikkiliikunta.fi käyttää sähköpostiani / puhelinumeroani, jos varaan näytetunnin? Ovatko tietoni suojassa?

Sähköpostia ja puhelinumeroasi käytetään ensisijaisesti vain valitsemasi liikunnantuottajan toimesta sinun kontaktointiin. Muut liikunnantuottajat eivät saa sitä.

Suhtaudumme tietosuojaasi vakavasti, emmekä luovuta säännönmukaisesti tietoja muille osapuolille. Sinulla on oikeus tarkistaa sinusta tallennetut tiedot olemalla yhteydessä meihin. Sinulla on myös oikeus “tulla unohdetuksi”, niin halutessasi. 

Voit lukea lisää Kaikkiliikunta.fi:n EU:n GDPR mukaisesta tietosuojaselosteesta.