Tietoa Kaikkiliikunta.fi -palvelusta

Hei! Mun nimi on Riku ja mä uskon, että kaikille on olemassa omanlainen tapa liikkua, nauttia liikkeestä ja hyvästä olosta. Siksi halusin tehdä liikkumisesta mahdollisimman helppoa. Kaikkiliikunta.fi on perustettu selkeyttämään liikunta-alan laajaa kirjoa palveluista – ja löytämään kaikille omanlaisensa tapa nauttia liikunnasta. Tässä muutama sana siitä, miten palvelu toimii.

Kaikkiliikunta.fi on ilmainen palvelu, jonka kautta voi hakea, vertailla ja varata näytetunnin sinulle mieleisestä liikkumismuodosta. Aikaisempaa kokemusta liikuntalajeista ei tarvita, sillä jokaisessa liikuntalajissa on myös arvioitu haastavuustaso; aloittelijat ja edistyneemmät liikkujat.

Liikuntaa voit hakea etusivulla helposti valitsemalla sijainti ja liikuntakategoria tai liikuntatavoite, josta olet kiinnostunut. Tutustu rauhassa eri toimijoiden kirjoittamiin kuvauksiin palveluistaan, katso halutessasi lisää heidän some-kanavistaan,  tai omilta nettisivuilta.  Mikäli sopiva valmentaja tai uusi kokeiltava harrastus löytyy, suosittelen varaamaan ilmaisen näytetunnin palveluista. Jos yhteydenotto tuntuu isolta asialta, etkä oikein tiedä mistä lähteä liikkeelle tai mitä haluaisit saavuttaa, voit myös pyytää kiinnostavaa toimijaa olemaan yhteydessä sinuun – sinulle sopivana aikana.

Kaikkiliikunta.fi on Suomessa ensimmäinen palvelu, joka kokoaa yhteen yksittäiset liikunta-alan toimijat, kuntokeskukset ja seuratoiminnan. Selaamalla ja tutustumalla palveluihin pääset vertailemaan yksittäisiä liikunta-alan ammattilaisia seuroista ja yhdistyksistä aina personal trainereihin ja löytämään oman mielekkään tavan harrastaa liikuntaa. Kaikille ei sovi pelkkä kuntosali, tai lenkkeily harrastukseksi, ja siksi olemme halunneet koota yhteen eri vaihtoehtoja liikkumiseen. Samalla tuet paikallisia toimijoitasi ja annat heille mahdollisuuden näyttää osaamisensa sinulle. 

Miksi Kaikkiliikunta.fi?

Tavoitteenamme on, että jokainen löytää itselleen oman liikunnallisen harrastuksen, joka parantaa ja ylläpitää kykyä liikkua, tehdä töitä ja viettää laadukasta vapaa-aikaa.

Kaikkiliikunta.fi on perustettu palvelemaan juuri sinua, joka etsit omaa liikkumismuotoasi liikuntaviidakon keskeltä.  Joskus liikunnan vähäisessä määrässä onkin pohjimmiltaan kyse siitä, että ei tiedetä mitä kaikkia lajeja ja mahdollisuuksia liikuntakentällä on olemassa. Muutama epäonnistunut lajikokeilu voi lannistaa ja lamaannuttaa, mikäli liikunta on ollut liian rankkaa tai vääränlaista itselle. Oman liikuntatavan etsiminen ja löytäminen voikin viedä usein aikaa, mutta kaikkiliikunta.fi:n kautta sen etsinnän voi aloittaa hieman helpommin ja se todella kannattaa. Oman säännöllisen harrastuksen löytäminen on suuri voimavara, josta voi ammentaa koko elämän ajan energiaa elämän kaikille osa-alueille.

Toivottavasti viihdyt Kaikkiliikunta.fi:n sivuilla ja pääset sen kautta tutustumaan moniin eri lajeihin ja valmentajiin! Itselleni tärkeintä on, että jokainen löytää omanlaisensa tavan liikkua ja pitää huolta kehostaan. Liikunnan ilon ja innostuksen täyteisiä päiviä toivotellen

– Riku Laine, Liikunnanohjaaja (AMK), Personal Trainer (FAF)
Kaikkiliikunta.fi:n perustaja

Miksi käyttää kaikkiliikunta.fi -palvelua?

 

Ota yhteyttä

Mikäli sinulla on kysyttävää kaikkiliikunta.fi -palveluun liittyen, voit ottaa yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta.

Jos asiasi koskee sivustollamme tarjottua palvelua, olethan suoraan yhteydessä liikuntapalvelun tarjoajaan.